dinsdag 16 augustus 2011

Mimi test: Bio-oil

Met 69 huidverzorgingstrofeeën op zijn palmares wordt Bio-Oil hét product voor littekenvoorkoming en -verzorging genoemd. Volgens de bijsluiter is Bio-Oil een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat aanbevolen wordt als hulp bij het verminderen  van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Tevens wordt Bio-Oil aanbevolen voor de verouderende en uitgedroogde huid. 


De ingrediënten zijn vitamine A en E, goudsbloem, lavendel, rozemarijn en kamille. Bio-Oil is vernieuwend door het gebruik van PurCellin Oil. Dit is een gefabriceerde type olie dat het gedrag van de olie die eenden op hun veren strijken nabootst. Door dit bestanddeel trekt de Bio-Oil snel in en voelt het op de huid helemaal niet aan als olie. Door de natuurlijke bestanddelen kan dit product veilig gebruiken worden tijdens zwangerschappen om striemen te voorkomen. 

Bio-oil werkt niet alleen preventief, maar ook curatief. Bestaande littekens zouden verminderen (verdwijnen doen ze nooit) in kleur en dikte als je trouw tweemaal daags gedurende drie maanden het product aanbrengt. 

Veel blabla, maar ook boemboem? Ik ga de uitdaging aan en ga mijn best doen om de volgende drie maanden 's morgens en 's avonds Bio-Oil te smeren. Ik zal jullie een maandelijkse update geven. Moest ik dit vergeten, mogen jullie me altijd een mailtje sturen, een comment nalaten of me eens goed dooreenschudden als jullie me tegenkomen. Ondertussen gebruik ik dit product al een maand en het enige dat me is opgevallen, is dat mijn huid zachter is geworden.

Bio-Oil kost ongeveer 11,50 euro voor een flesje van 60 ml en is te verkrijgen bij Kruidvat en bij de apotheker. 

2 opmerkingen:

  1. is er enige verandering :)?? wil het heel graag proberen maar wil mijn geld in iets goed steken en niet geld uitgeven aan iets nutteloos

    BeantwoordenVerwijderen