zondag 12 juni 2011

Hier poes poes poes

Meet Martini.


Ik adopteerde haar via ploesiepoesie.nl
Ploesiepoesies zijn volledig met de hand gemaakte stoffen poezen. Net als bij echte katten heb je verschillende "rassen" ploesiepoesies, namelijk retro, deluxe en look-a-like. De retro's zijn erg geschikt voor een gezin met jonge kindjes. De deluxe's zijn wat meer high maintenance. Ze hebben elk een verschillende persoonlijkheid en trendy accessoires.Echte luxepoezen! Martini is een look-a-like, gebaseerd op een vorige kat van mij, genaamd, well whaddaknow, Martini. Toevallig he! 

Adoptiemoeder van dienst is Luna. Een Tieltse (dat ligt in Nederland, joh!) poezenmadam die met veel liefde elke ploesiepoesie eigenhandig in elkaar steekt. But don't be fooled. Luna is alles behalve een stereotiepe poezenmadam. Geloof je me niet? Check dan maanisch.nl, de blog van deze roodharige creatieve geest. Opgelet, deze blog is niet geschikt voor gevoelige zieltjes en preutse seuten. Elk onderwerp komt hier aan bod en Luna is niet het type dat een blad voor de mond neemt. Seks, drugs en, euh, kattendrol, alsook liefde, feesten en dagelijkse beslommeringen. Het leven. Luna's leven. En even goed je eigen leven. 

De prijzen van de ploesiepoesies variëren tussen de 17,5 en 100 euro. Ben je op zoek naar een origineel geschenk of een huisdier zonder spijsverteringsstelsel, twijfel dan niet langer en haal een ploesiepoesie in huis!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten