donderdag 12 april 2012

Beauty bl♥ggers love...Bioderma Cleansers

Als er iets is dat je als beauty blogger zeker moet hebben, is een goede, nee, een geweldige cleanser! Telkens nieuwe producten testen en je gezicht dagelijks onder een laag make-up steken, kan slechte gevolgen hebben op je huid. Het is dus heel belangrijk om elke dag je gezicht grondig te reinigen. Zelfs als je geen make-up gebruikt. The air is filthy out there!


Een merk dat zichzelf wel het merk voor cleansers mag noemen is Bioderma. Ikzelf ben de trotse eigenares van een half literje Bioderma Créaline Solution Micellaire. 




We ♥ it:
Water proof? Yep, maybe, maar niet Bioderma proof. Dit komt omdat de cleanser van Bioderma micellair is. Mice-wah? Ik ben niet zo goed in wetenschappelijke praat, maar het komt erop neer dat het water oppervlakte-actieve bestanddelen bevat. De structuur hiervan heet micel. Hierdoor gaat een deel van het water zich als olie gedragen, zonder olieachtig te zijn. Water proof, yep, maar micellair water is dus geen water! Gevolg: grondige reiniging! 
Mimi ϟ it: 
Errr, ik kan geen echt minpunt bedenken. Misschien het prijsverschil met Frankrijk? Ik kocht mijn fles namelijk in Parijs en betaalde er net geen 12 euro voor. In België kost een fles van 500 ml ongeveer 20 euro. 

You want it?:
Jullie lazen het al. Dit product is gewoon in België te verkrijgen. Niet in de gewone supermarkt, maar bij de apotheker. Je moet niet onmiddellijk een fles van een halve liter kopen. Er bestaan ook flessen van 250ml en 100ml. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten