zondag 11 maart 2012

Win win win! Tip 2.

Tip 2 = Het is roze.




Vorige tips: Het is limited edition.



3 opmerkingen:

  1. blijkbaar hebben sommige mensen problemen met het commenten (ik ga eens zoeken waar het aan kan liggen), maar dat belet niet dat ze mogen deelnemen. Dit kreeg ik via facebook als wens toegestuurd: "I love everything in pink!!! Zodus wens ik jullie een rozig leven toe, met vele mooie momenten om te delen en dan zie ik dit voor me: Inci die beauty-products test en Ingmar die rustig toekijkt en een whisky'tje drinkt (Ik heb iets opgestoken hoor van deze blog! :)).
    Anyway: ik wens jullie een prachtige tijd toe!"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik kreeg nog een leuke via mail :)

    "Ik heb er een paar dagen over nagedacht en dit is mijn huwelijkswens voor jullie:

    Allereerst een dikke proficiat met deze belangrijke stap in jullie leven. De eerste maanden zullen jullie elkaar nog wat giechelig "man" en "vrouw" noemen maar al snel zullen jullie in een perfect samenhorend patroon gaan functioneren. Geniet van jullie married life... Zoals men zegt volgen eerst 7 magere jaren en dan 7 vette. Dat beloofd ;)

    Ik voeg nog even een filmpje toe voor jullie (ik weet niet of jullie voor de kerk trouwden of enkel voor de wet) zodat jullie even kunnen lachen met alles dat waarschijnlijk een stuk beter is verlopen bij jullie trouw :D
    http://www.youtube.com/watch?v=zeg2hvu2kq4&feature=fvst

    Ik hoop stiekem dat er nog een soort after-wedding update komt want ik ben erg nieuwsgierig wat dat 3daags niet-traditioneel trouwfestijn inhield hoor. Kan ik mssn inspiratie opdoen voor mezelf? ;)
    In elk geval, jullie gaan dat vast en zeker goed doen. En denk er aan, wel lief zijn voor elkaar he.

    huwelijkse groetjes,

    Nathalie "

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stefanie wenst ons: " veel citytrips naar romantische steden, jaarlijkse uitjes naar Tiffany's en luxueuse lushbadjes met zijn tweetjes." Nou, nou, nou, dat zie ik wel zitten :)

    BeantwoordenVerwijderen