donderdag 12 januari 2012

Madly in lurrv?

Nog een dikke maand en het is weer zo ver. Valentijn!

 Ik heb altijd al van Valentijn gehouden. Ja, het is über-commercieel en eigenlijk moet je elke dag van het jaar tonen dat je van jouw partner houdt, maar het is ook een geldig excuus om even tijd voor elkaar te maken. Combineer een drukke job met een huishouden, misschien wel nog een kindje of twee (drie?) erbij, en dan gaat tijd voor elkaar en romantiek snel verloren. Iedereen die in een langdurige relatie zit, kent het wel: liever na het werk in een gemakkelijke sportbroek in de zetel loungen dan je meest sexy outfit aan te trekken en cocktails gaan drinken met je geliefde.

Maar hoe kan je dat oomph-gevoel nu terugkrijgen? Valentijn, baby! Ga op date met jullie partner. Reserveer een tafeltje op restaurant. Kan je het huis, wegens whatever, niet uit? Bestel wat bij de traiteur, mooi tafellaken, net servies, bloempje, kaarsje, flesje wijn,... Zelf koken kan misschien wel romantisch lijken, maar de afwas en opruim achteraf, ... not so much! Denk eraan, het huishouden moet een verre herinnering lijken. Trek sexy ondergoed aan (kant! zijde!), leg je haren in de plooi, scheer benen, oksels en gezicht (en euh, misschien ook andere plekken? Yeah, I said it!), tut jezelf helemaal op en most important, geniet ervan! Vergeet eventjes alle dagelijkse beslommeringen.

En hoe hou je dit gevoel vast? Proust had zijn madeleine, ik heb parfum. For real, ik herinner bepaalde situaties, zelfs hele vakanties aan de hand van een geur. Daarom geef ik als Valentijn cadeautip parfum mee. Geef net voor je aan jullie avond begint een fles parfum cadeau, laat je partner dit op doen en telkens wanneer jullie dat parfum ruiken, zullen jullie terugdenken aan jullie avond. 

Om dit te laten werken, kan je het best gaan voor een parfum dat je dagelijks kan dragen, maar toch een zekere sensualiteit met zich meebrengt. De mannen die op zoek zijn naar een parfum voor hun madam (of de vrouwen die op zoek zijn naar een parfum voor hun madam, of de mannen/vrouwen die op zoek zijn naar een parfum voor hun vent die van vrouwelijke geuren houdt, I don't discriminate!) hebben vandaag geluk. Voor jullie kan ik het parfum Madly by Kenzo aanraden. 




Topnoten: Oranjebloesem en roze peper (need some spice in your life?)
Hartnoten: Wierook, heliotroop en roos
Basisnoten: Muskus, ceder en vanille

In de komende dagen zal ik nog andere Valentijntips posten. Who's excited?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten