dinsdag 10 mei 2011

Essence You Rock!

"Laat het seizoen van de openlucht concerten maar beginnen. Het is tijd voor harde muziek, wild haar en feesten of je leven ervan afhangt! Essence heeft de ultieme must-haves voor een coole festivallook. Met langhoudende texturen en handige hulpjes om je mee op te frissen op het kampeerterrein. De trend editie "you rock!" geeft je de ultieme rock & roll stijl. In mei en juni 2011 willen alle fans het podium op - met producten die 'rocken'."
http://www.essence.eu


Deze limited edition collectie bestaat uit de volgende items.
- eyeshadow palette
- eyeshadow base
- lipstain
- nailpolish
- pocket brush
- refreshing spray


Het eyeshadow palette ziet er op het eerste zicht erg leuk uit.



Een spiegeltje, zes mooie kleurtjes, een zwart oogpotlood en een dubbel borsteltje in een hard kartonnen doosje met magneetsluiting. 
De kleuren bevatten jammer genoeg weinig pigment en de magneet wil wel eens moeilijk doen. Een voordeel is wel dat je met dit pallet altijd alles bij de hand hebt.


De eyeshadow base is zeker een aanrader. Lekker smeuïg bij het aanbrengen met een poederige afwerking. I like!


Eyeshadow base en lipstain in 'your pink is on fire'


De lipstain is niet zo mij ding.
Hij ziet eruit als een alcoholstift, hij ruikt als een alcoholstift en hij maakt vlekken als een alcoholstift. Een pluspunt is wel dat de kleur op jouw lippen blijft. 


De nagellak komt in vijf kleuren: 01 cut of the beige, 02 love, peace and purple, 03 kings of mint, 04 let me in pink en 05 speed of light blue. Het zijn flesjes in handig meeneemformaat (7ml) . 


let me in pink, love, peace and purple, cut the beige, speed of light blue, kings of mints
de kleuren staan in volgorde van dekking: de eerste twee hebben twee laagjes nodig, de laatste drie hebben drie laagjes nodig.


Ik wil jullie er wel aan herinneren dat glas op de meeste festivalterreinen en campings verboden is.  Als je toch een flesje mee zou nemen, dan loop je het risico dat de security het in een vuilnisemmer kiepert.  


Een pocket brush is iets dat al langer op mijn verlanglijstje stond. Ook hier valt de geur tegen. De borstel ruikt erg chemisch, maar als je het even uitspoelt met een beetje zeepwater valt het wel mee.

Nu volgen nog swatches van de lipstain, het eyeshadow palette en de nailpolishes.


De collectie is budgetproof, maar of ie festivalproof is, dat mogen jullie beslissen!


Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten