zaterdag 9 juni 2012

Bacardi Originals - Missionary's Downfall

Geschiedenis
In 1937 opende Don the Beachcomber het eerste Polynesische Tiki-stijl restaurant in Hollywood. Het restaurant werd al snel een trekpleister voor de sterren en ontketende een boom van de Tiki bars in de jaren ’40 en ’50. Don himself, de man achter de restaurants die eigenlijk naar de naam Ernest Gantt luisterde, creëerde de Missonary’s Downfall.

Benodigdheden
- 5 cl Bacardi Superior
- 1 cl Peach Liquer
- 1 cl Limoensap
- 1 cl suikersiroop
- 2 cl ananassap
- 12 muntblaadjes
- spuitwater




Bereidingswijze
Meng de ingrediënten (behalve het spuitwater) in een shaker. 
Giet in een tumbler glas gevuld met gecrushed ijs. 
Vul aan met spuitwater.
Werk af met een partje ananas en een takje munt.





Beoordeling
Eerste sip? Euw! Maar wat wil je, de eerste slok is het bruiswater. Steek een rietje in het glas, roer even en ooohh, my, god! Dit is jummmm! Ik zie mezelf zo ergens op een wit strand zitten, zon op mijn snoet, cocktail in de hand. Ofwel op de zetel, EK op TV, cocktail in de hand. Anyway, this one is goooood!

Cheers!
Next one up: Air Mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten