zaterdag 6 september 2014

4711 = 222

Say what now?

Het door ieder gekende Keuls water,  Echt Kölnisch Wasser 4711, wordt 222 jaar. De kans is dus groot dat jouw oma dit flesje kende door haar oma, die het dan weer kende door haar oma. Misschien moeten we er nog een oma bijgooien, ik ben niet aan het tellen. In ieder geval, wow, 222 jaar, proficiat! Van een gevestigde waarde gesproken.

Speciaal voor deze toch wel epische leeftijd werd het iconisch flesje in een nieuw jasje gestoken door niemand minder dan Koralie en SupaKitch, een kunstenaarsduo dat hun passie zowel professioneel als privé deelt. Het resultaat van deze combo grafisch kunstenaar-architect ziet er zo uit:

SupaKitch




Koralie


Terwijl SupaKitch's flesje er superduur uitziet, is het toch Koralie haar flesje dat mij doet wegdromen naar decadentere tijden à la The Great Gatsby. 

Deze limited edition 800 ml flessen (kans is dus dat jouw kleinkind deze fles te zien gaat krijgen, want, eh, 800 ml?) kosten 247,11 EUR (clever!) en zijn enkel te verkrijgen in de originele winkel in Keulen en op de taxfree winkels in de luchthaven van Keulen-Bonn. Iemand zin in een citytrip Keulen? Haast je dan, want van elke fles worden er slechts 471 + 1 (again, clever!) verkocht.

Foto's: Courtesy Apple Tree PR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten